illuminatebeauty

Last van ongewenste haargroei of overbeharing? Bij illuminate beauty kunt u terecht voor een definitieve aanpak. De ongewenste haren kan tot wel 80% permanent verwijderd worden: door elektrische ontharing. De behandeling kan worden toegepast voor de ontharing van kleine huidoppervlaktes, zoals in uw gezicht. De behandeling is geschikt voor elk haar- en huidkleur In sommige gevallen wordt deze behandeling zelfs vergoed door zorgverzekeraars. Controleer daarom ook uw polisvoorwaarden.

Bij deze vorm van ontharen wordt een zeer dun naaldje gebruikt. Deze wordt in de haarfollikel geschoven en m.b.v. een zwak stroom signaal wordt het haarzakje verwarmd en vernietigd. Door dit stroomstootje bereiken voedingsstoffen het haarzakje niet meer, waardoor er geen haargroei meer plaatsvindt.

Bij elektrische ontharing is het belangrijk dat de haren tussen de behandelingen door niet geharst of geëpileerd mogen worden. Knippen of scheren van de haren kan in dit geval een oplossing zijn. Afhankelijk van de huidreactie en aantal haren kan de behandeling 1 keer per week uitgevoerd worden.

32.00

15 min