illuminate beauty

Lip contour

295.00

Bij de lipcontouren kan met permanente mak-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepassing van permanente make-up.Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.

U krijgt 2 behandelingen met een interval van 6-8 weken.

Let op : U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Description

Bij de lipcontouren kan met permanente mak-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen tot een symmetrisch aanzicht is een belangrijke toepassing van permanente make-up.Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft. U krijgt 2 behandelingen met een interval van 6-8 weken. Let op : U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lip contour”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *