illuminate beauty

Eye liner boven

220.00

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstelling het aanzicht en de straling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.

Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen,geen zorgen over uitgelopen make-up !!

U krijgt 2 behandelingen met een interval van 6-8 weken.

Tip: Doe gelijk boven en onder eye liner en krijgt u 10% korting op totale behandeling.

Let op : U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Description

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstelling het aanzicht en de straling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht. Altijd mooie ogen,geen zorgen over uitgelopen make-up !! U krijgt 2 behandelingen met een interval van 6-8 weken. Tip: Doe gelijk boven en onder eye liner en krijgt u 10% korting op totale behandeling. Let op : U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eye liner boven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *