illuminate beauty

ACNE, COMBINED

65.00

Gecombineerde huid is het meest voorkomende huidtype. Het kan een combinatie zijn van vette, droge en/of normale huidgebieden. Deze verschillende zones hebben ook verschillende huidverzorgingsbehoeften.

Acne bij volwassenen komt steeds vaker voor, maar er zijn verschillende methoden om puistjes aan te pakken en een frisse, egale huid te bevorderen.

In de salon kunnen we de juiste behandelingen en producten selecteren om de huid in balans te brengen op basis van een huidanalyse, inclusief advies voor dagelijkse verzorging thuis.

Deze behandeling kan worden gecombineerd met lichttherapie voor nog snellere en mooiere resultaten. Voel u vrij om te informeren naar de mogelijkheid.

Description

Heeft u last van een rode, onrustige huid of vlammende gloed op uw wangen?Dan is deze behandeling de oplossing. Elke huid is anders. Ik ben opgeleid om verschillende huidtypen en huidcondities te herkennen om u het beste advies te geven, dus maak een afspraak voor een behandeling. Deze behandeling is inclusief advies voor de verzorging van uw huid thuis om het effect van de behandeling vast te houden tot de volgende afspraak.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACNE, COMBINED”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *