illuminate beauty

Derma peel

80.00

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Essentials DermaPeel kuur te ondergaan.

Het assortiment Essentials DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment.

Bij een Essenitals DermaPeeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Essentials DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze.

Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Description

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Essentials DermaPeel kuur te ondergaan. Het assortiment Essentials DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen en behoort tot het topsegment. Bij een Essenitals DermaPeeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Essentials DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Derma peel”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *