illuminate beauty

Wenkbrauwen hairstrokes

330.00

De hairstrokes techniek is een nieuwe techniek die een hele mooie en natuurlijke look geeft aan uw wenkbrauwen.

Er worden haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er net wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk.

Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen, is deze techniek erg mooi om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen.

Met de hairstrokes techniek voelt u zich eigenlijk meteen eigen met uw wenkbrauwen. Het voelt direct goed wanneer u in de spiegel kijkt na de behandeling. Het ziet er meteen mooi uit. U krijgt 3 behandelingen met een interval van 6-8 weken voor een mooie resultaat.

Wij adviseren altijd dat u jaarlijks uw wenkbrauwen weer even laten opfrissen (voor vaste klanten wordt dit voor een speciale prijs gedaan). Zo blijft de kleur en het model “up to date”!

Let op : U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Description

De hairstrokes techniek is een nieuwe techniek die een hele mooie en natuurlijke look geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er net wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk. Ook wanneer u helemaal geen haartjes meer heeft in de wenkbrauwen, is deze techniek erg mooi om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen. Met de hairstrokes techniek voelt u zich eigenlijk meteen eigen met uw wenkbrauwen. Het voelt direct goed wanneer u in de spiegel kijkt na de behandeling. Het ziet er meteen mooi uit. U krijgt 3 behandelingen met een interval van 6-8 weken voor een mooie resultaat. Wij adviseren altijd dat u jaarlijks uw wenkbrauwen weer even laten opfrissen (voor vaste klanten wordt dit voor een speciale prijs gedaan). Zo blijft de kleur en het model “up to date”! Let op : U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Anders zijn wij genoodzaakt de geboekte behandeling in rekening te brengen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wenkbrauwen hairstrokes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *