illuminate beauty

Gevoelige huid

79.00

Vlekjes, bultjes, een schrale rode huid en soms jeuk? Een gevoelige huid is dunner dan een normale huid, waardoor deze huid gevoeliger is voor invloeden van buitenaf. Veel voorkomende oorzaken van een overgevoelige huid zijn: Stress, Roken, Voeding, Hormonale disbalans, Medicijnen en/of Cosmetica die niet bij uw huid past.

Deze behandeling helpt om de huid te kalmeren, roodheid en eventuele jeuk te verminderen en zorgt voor betere weerstand.

Na deze behandeling kunnen we een zichtbaar gehydrateerde, frisse en zachte huid zien. Bovendien wordt de huid barrière versterkt.

Deze behandeling is inclusief epileren en advies voor de verzorging van uw huid om het effect van de behandeling vast te houden tot de volgende afspraak.

Description

Vlekjes, bultjes, een schrale rode huid en soms jeuk? Een gevoelige huid is dunner dan een normale huid, waardoor deze huid gevoeliger is voor invloeden van buitenaf. Veel voorkomende oorzaken van een overgevoelige huid zijn: Stress, Roken, Voeding, Hormonale disbalans, Medicijnen en/of Cosmetica die niet bij uw huid past. Deze behandeling helpt om de huid te kalmeren, roodheid en eventuele jeuk te verminderen en zorgt voor betere weerstand. Na deze behandeling kunnen we een zichtbaar gehydrateerde, frisse en zachte huid zien. Bovendien wordt de huid barrière versterkt. Deze behandeling is inclusief epileren en advies voor de verzorging van uw huid om het effect van de behandeling vast te houden tot de volgende afspraak.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gevoelige huid”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *