Tel
0626868777

Behandelingen

Definitief ontharen, IPL

IPL:

De PLS 3 Photo Nova is een modern en zeer effectief IPL apparaat voor verschillende behandelingen zoals definitieve ontharing, huidverbetering en pigmentatie-behandelingen.

Deze apparaat kan ook gebruikt worden voor het verwijderen van vasculaire problemen, zoals couperose, kleine spatadertjes, spinaevi en steelwratjes.

Wat is IPL?

Intense Pulsed Light Technology (IPL,ook wel als flitslamp aangeduid) is een veilige manier om huidaandoeningen te behandelen. IPL is gewoon (ongeordend) licht van meerdere golflengten. Door het zorgvuldig kiezen van de golflengte, pulsduur en intensiteit van het licht de gewenste behandeling kan uitgevoerd worden.

Definitief ontharen:

De PLS3 kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij alle huidtypen definitief te ontharen. Door het licht wordt warmte opgewekt in de haarzakjes. Door deze warmte worden de haarzakjes vernietigd, waardoor ze nooit meer een haartje kunnen produceren. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een korte warme prikkel. Tijdens het intake-gesprek zal er gekeken worden naar de hoeveelheid haargroei, hierbij is het belangrijk dat de haren 3 weken niet zijn geschoren of gewaxt.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal ontharingsbehandelingen varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de te behandelen plek. Er kunnen tussen 8 en 10 sessies nodig zijn voor een maximaal resultaat. Tussen de opeenvolgende behandeling ligt een periode van 4 weken voor het gezicht en 6 weken voor het lichaam.

Het aantal behandelingen wordt sterk bepaald door onder andere uw haar- en huidkleur, de haardikte en het aantal haren per huidoppervlak gebied. Dat is voor elke persoon anders. Tijdens een gratis intake gesprek krijgt u al een indicatie over het aantal behandelingen die u nodig heeft voor het gewenste resultaat. Een andere factor die een grote rol speelt bij het bepalen van het aantal behandelingen die nodig zijn om een maximaal resultaat te behalen is de groeicyclus van het haar. Over haargroeicyclus hoort u meer tijdens intake gesprek.

 

Prijslijst ontharen dames per behandeling

 • Bovenlip € 25,-
 • Kin € 25,-
 • Bovenlip en kin € 45,-
 • Bakkebaarden/wangen € 50,-
 • Hele gezicht € 110,-
 • Buik  € 60-
 • Tepel/navel € 40,-
 • Oksels € 50,-
 • Bikinilijn smal € 60,-
 • Bikinilijn helemaal € 110,-
 • Onderarmen € 120,-
 • Onderbenen € 140,-
 • Bovenbenen volledig € 160,-
 • Achterkant bovenbenen € 100,-
 • Onder en boven benen volledig excl. Bikinilijn € 240,-
 • Onder en boven benen volledig incl. bikinilijn € 270,-

Aantal behandelingen en resultaat is verschillend van persoon tot persoon

Prijslijst ontharen heren per behandeling

 • Wangen vanaf € 50,-
 • Oorschelp € 55,-
 • Neus € 35,-
 • Hele gezicht € 125,-
 • Nek € 60,-
 • Oksels € 70,-
 • Armen € 170,-
 • Bovenarmen € 140,-
 • Schouders € 150,-
 • Rug € 200,-
 • Rug en schouders € 270,-
 • Buik € 170,-
 • Buik en borstkas € 240,-

Aantal behandelingen en resultaat is verschillend van persoon tot persoon

Huidverbetering

Met het PHOTO NOVA PLS3 kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan. Het licht van de PLS3 wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt  de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt er nieuwe collageen aangemaakt, waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid zal verbeteren.

Couperose, hyper-pigmentatie en vasculaire problemen

Met het PLS3 apparaat kunnen vele vormen van couperose, pigmentvlekken, spider naevi en bergtwijgtakjes (kleine dunne adertjes op benen) behandeld worden. De storende verwijde rode bloedvaatjes in het gelaat en op de benen worden “verwijderd” door het hoog energetisch licht van de PLS3.

Het licht wordt geabsorbeerd door de rode  bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen/vervagen de storende rode bloedvaatjes. De behandelende vaatjes worden in de meeste gevallen eerst donkerder, waardoor het lijkt of de couperose erger is geworden. Dit is echter een goed teken en houdt in dat de vaatjes geraakt zijn en de couperose of spider naevi zal verdwijnen.

Gemiddeld zijn tussen 2 en 4 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Tussen de opeenvolgende behandeling ligt een periode van 4 weken.

Prijslijst vasculair per behandeling

1 Zone                                                                    v.a.  € 40

2 Zones                                                                  v.a.  € 50

3 Zones                                                                  v.a.  € 60

Beenvaatjes                                                           v.a. € 45

Couperose (beide wangen)                                v.a. € 60

 

Prijslijst pigmentatie per behandeling

1 Zone                                                                    v.a.  € 40

2 Zones                                                                  v.a.  € 50

3 Zones                                                                  v.a.  € 60

Hele gezicht                                                         v.a. € 80

Elektrisch ontharen:

Last van ongewenste haargroei of overbeharing? Bij illuminate beauty kunt u terecht voor een definitieve aanpak. De ongewenste haren kan tot wel 80% permanent verwijderd worden: door elektrische ontharing. De behandeling kan worden toegepast voor de ontharing van kleine huidoppervlaktes, zoals in uw gezicht. De behndeling is geschikt voor elk haar- en huidkleur In sommige gevallen wordt deze behandeling zelfs vergoed door zorgverzekeraars. Controleer daarom ook uw polisvoorwaarden.

Bij deze vorm van ontharen wordt een zeer dun naaldje gebruikt. Deze wordt in de haarfollikel geschoven en m.b.v. een zwak stroom signaal wordt het haarzakje verwarmd en vernietigd. Door dit stroomstootje bereiken voedingsstoffen het haarzakje niet meer, waardoor er geen haargroei meer plaatsvindt.

Bij elektrische ontharing is het belangrijk dat de haren tussen de behandelingen door niet geharsd of geëpileerd mogen worden. Knippen of scheren van de haren kan in dit geval een oplossing zijn. Afhankelijk van de huidreactie en aantal haren kan de behandeling 1keer per week uitgevoerd worden.

Prijs per behandeling:

20 minuten voor € 30

Thuis advies:

Koud compres en Aloe Vera gel

Schimmelnagel

Een schimmelnagel (ook wel: kalknagel, onychomycose) is een nagel die geïnfecteerd is met een schimmel of een gist. Hierdoor ontstaan veranderingen aan de nagelplaat. Schimmelnagels komen zeer veel voor. Het overgrote deel van de schimmelnagels (98%) is aan de voeten te vinden. Schimmelinfecties aan de vingernagels zijn zeldzaam.

Een schimmelnagel wordt vaak door besmetting opgelopen in openbare ruimtes zoals sauna’s, zwembaden en sportscholen, deze kunt u herkennen aan de witte, geelachtige, verdikte nagels.

De PLS 3 maakt gebruik van gecombineerd licht, waardoor de energie omgezet wordt in warmte in de nagelplaat, waardoor de

Doordat nagels langzaam groeien, is het effect pas na 3-6 maanden goed zichtbaar.

schimmel bij de bron wordt aangepakt. De aangetaste nagel groeit uit, waarna er een nieuwe schone nagel voor in de plaats komt.

Een milde schimmelnagelbehandeling met de PLS3 kan in een kuur van 1-3 keer om de nagelplaat te genezen. Bij hardnekkige en hevige schimmelnagels een kuur van 3-6 behandelingen om de 2 weken.

Thuis advies:

Een keer per dag voorzichtig te vijlen en de gehele teen in te smeren met magnesiumolie (Permsal).

Prijslijst schimmelnagels per behandeling

1 Nagel                                                                    € 30

2 Nagels                                                                  € 50

This month special offer