Tel
0626868777

Behandelingen

Gezichts-behandelingen

Bent u niet tevreden over uw huid of vindt u het moeilijk om uw huid op de juiste manier te verzorgen?

Weet u niet welke behandeling u moet kiezen omdat u een bepaald resultaat zoekt voor uw huid?

Wij hebben dan speciaal voor u een kennismakingsbehandeling samengesteld.

Maak dan een afspraak voor deze kennismakingsbehandeling!

U krijgt een uitgebreide huidanalyse waarna wij een op uw huid afgestemde behandeling adviseren, uw vragen beantwoorden en een advies om uw huid thuis het beste te verzorgen.

Deze behandeling is incl. epileren en verven.

Deze speciale mannenbehandeling zorgt voor een van gezonde, stralende en sterke huid. Bovendien zorgt deze behandeling ervoor dat u minder last heeft van ingegroeide baardhaartjes en/ of onzuiverheden.
Gun uzelf een nog knapper uiterlijk en een frisse look en geniet van deze behandeling en het resultaat.

Reinigen, Enzym peeling, gezichtsmassage , ampullen, masker en verzorging en thuis verzorgingsadvies.

Deze behandeling is een krachtige behandeling voor een droge en vochtarme huid van elke leeftijd en voor zowel de man als de vrouw.

De huid word snel en langdurig hersteld, de vochtbalans wordt aangevuld en het collageen wordt hersteld.

Dankzij de combinatie van Microdermabrasie en de intensieve ampullen krijgt je huid een direct zichtbare en voelbare boost.

Het resultaat is een zichtbaar ontspannen, gehydrateerde, frisse, stralende huid met een egale en gezonde teint. Bovendien wordt de huid barrière versterkt.

Epileren en verven, Reinigen, Enzym peeling, microdermabrasie, gezichtsmassage of lichttherapie, ampullen, masker en verzorging en dag make-up op aanvraag en thuis verzorgingsadvies.

Een complete behandeling voor de rijpere huid. Perfect voor de vermoeide, gestreste en zwaar belaste huid.

Na deze behandeling ziet u er weer uitgerust en fris en jeugdiger uit! De extra hand massage maakt de behandeling compleet!

Epileren en verven, Reinigen, powerpeeling, stomen, skinscrubber, onzuiverheden verwijderen, hand massage en masker, gezichtsmassage, lichttherapie, ampullen, masker en afgestemde verzorging en dag make-up op aanvraag.

Deze behandelingen is geschikt voor de jonge huid en is geschikt voor personen tussen de 13 en 18 jaar.

De pubers leren hoe ze hun huid moeten verzorgen en de puisjes worden goed behandeld.Deze behandeling is geschikt voor de jonge huid van personen tussen 13 en 18 jaar.

Reinigen, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, masker en verzorging.

Hebt u last van van een rode, onrustige huid of vlammende gloed op uw wangen?Dan is deze behandeling  de oplossing.

Reinigen, enzym peeling mask, onzuiverheden verwijderen, ampul, speciale gezichtsmassage, peel off maske, serum en verzorging en dag make-up.

 Tip: Epileren en verven tijdens behandeling voor € 18

Rosacea en couperose kunnen ook goed met IPL behandeld worden. Kijk voor meer informatie naar pagina “IPL behandelingen”

Thuisadvies:

Naast kalmerende producten zijn ze paar belangrijke tips dat de klant zelf kan doen:

1. Uitzoeken wat voor hem of haar triggers zijn die de huid activeren en de conditie van de huid verslechteren.

2. Sauna’s en andere warme oorden zo veel mogelijk vermijden.

3. Een goede milde huidverzorging aanschaffen. Bij Rosacea patiënten mag het vetgehalte niet te hoog zijn. Kies voor kalmerende, hydraterende huidverzorgingsproducten.

4. Koude kompressen aanbrengen op de huid. Wat kan helpen is deze in te drenken met zwarte thee (kalmeert ontstekingen).

5. Alcohol vermijden. Alcohol activeert de doorbloeding en verslechtert de huidconditie. Scherpe specerijen vermijden, ook deze activeren de doorbloeding en verslechteren de huidconditie.

6. Warme dranken zoals thee en koffie niet al te heet drinken, maar een beetje af laten koelen.

7. Lymfedrainage kan helpen bij het verbeteren van het bindweefsel. Door ’s morgens en ’s avonds 3 minuten met lichte roterende bewegingen de huid te masseren wordt de structuur van de huid verbeterd.

8. Afspraak maken met de oogarts! Bij één derde van de patiënten slaat Rosacea op de ogen en veroorzaakt schade aan het gezichtsvermogen of zelfs blindheid!

9. Stressfactoren vermijden.

10. Een voedingspatroon aanhouden die rijk is aan groente, fruit en volkorenproducten. Daarnaast fastfood en vetrijk voedsel zo veel mogelijk vermijden.

De AHA treatment  (fruitzuren) is bedoeld voor het stimuleren, van de celvernieuwing en de groei van jong en gezond weefsel.

AHA’s verwijderen dode huidcellen, verheldert en zuivert de huid.Peeling door AHA’s hebben een positieve werking op alle huidtype.

De behandeling bestaat uit :

Reiniging, enzimatisch peeling, lichttherapie, ampul of AHA gel, AHA vliesmasker, gezicht,nek en schouder massage, ampul en AHA crème.

Deze behandeling kan als kuur gereserveerd worden.

Per behandeling € 83

Per 3 behandelingen als kuur € 240

De huid wordt geactiveerd, intens gehydrateerd en ontgift. De opname van antioxidanten zorgt voor een frisse kleur en een van gezondheid stralende huid! De huid is beschermt tegen vrije radicalen en de huidstructuur wordt verfijnd.

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype!

De behandeling bestaat uit:

Reiniging, power peeling, lichttherapie, oxygenating ampul, vit C patches, massage van gezicht, nek en schouders,dagverzoging en thuisadvies.

Per behandeling € 90

Per 3 behandelingen als kuur € 285

De caviar patch is ideaal voor de nazomer omdat het super kalmerend is en het de huid super hersteld na de zomer! Caviar staat bekend om het vochtherstellende vermogen en ondersteuning van de celfuncties.

Ook ideaal voor de zeer gevoelige en couperose huid.

De behandeling bestaat uit:
Epileren, reiniging, power peeling, ampul, caviar patches, massage van gezicht, nek en schouders en dag verzorging

Per behandeling € 83

Per 3 behandelingen als kuur € 240

Dit is een huid verbeterende behandeling. Ideaal voor de rokers huid, slecht doorbloede huid, de vale, matte huid, pigmentvlekken, de onzuivere huid; bij acne littekens en fijne  lijntjes/ rimpels. De kuur geeft nog mooiere resultaten!

Reinigen, peeling, skin scrubber, microderma brasie, masker en verzorging.

Los per sessie € 60,

3 behandelingen € 150

Tijdens gezichtsbehandeling € 40

Huidverbeterende behandeling met Derma Quest skin therapy.

Met behulp van de producten van Derma Quest kunnen we fruitzuur behandelingen uitvoeren voor snelle resultaat en iedere huidtype. Bij deze methode hebt u geen herstel periode nodig. Deze behandeling is meer geschikt vanaf sep t/m maart.

De uitvoering van de Essentials DermaFacial behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze heeft zijn efficiëntie bewezen en zorgt voor het beste resultaat:

– Reinigen

– Peeling

– Stomen
– Onzuiverheden verwijderen
– Therapeutisch masker

– Hoofdhuidmassage

– Verzorgende masker

– Lichttherapie

– Huidverbeterende producten
– Advies Dermaquest producten voor thuisgebruik

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Essentials DermaPeel kuur te ondergaan.

Het assortiment Essentials DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen  en behoort tot het topsegment.

Bij een Essenitals DermaPeeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Essentials DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze.

Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

– Reinigen

– Peeling

– Stomen

– Onzuiverheden verwijderen

– Voorbereidingsoplossing ter voorbereiding op de Essentials DermaPeelings

– Lichttherapie

– Essentials DermaPeeling

– DermaQuest huidverbeterende producten

– Advies DermaQuest producten voor thuisgebruik

Per behandeling  € 91.50

per 3 behandelingen als kuur € 244.5

per 6 behandelingen als kuur € 462

Bij micro needling wordt  zeer fijne naaldjes gebruikt om de lederhuid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

Geschikt voor: fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, littekens van andere aard bijvoorbeeld brandwonden, zonbeschadiging, pigmentstoornis, grove poriën, striemen / striae

De behandeling bestaat uit: een lichte fruitzuur behandeling, micro needling i.c.m. een serum, therapeutisch masker.

Na zorg:

-Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid.

-Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 5 dagen na de behandeling. Voor camouflage is Lycogel de beste te gebruiken.

-Bezoek de eerste week na de behandeling geen sauna of zwembad.

 

per behandeling € 120

per 3 behandelingen als kuur € 300

per 6 behandelingen als kuur € 570

 

This month special offer