Tel
0626868777

Behandelingen

Gezichts-behandelingen

Bent u niet tevreden over uw huid of vindt u het moeilijk om uw huid op de juiste manier te verzorgen?

Weet u niet welke behandeling u moet kiezen omdat u een bepaald resultaat zoekt voor uw huid?

Wij hebben dan speciaal voor u een kennismakingsbehandeling samengesteld.

Maak dan een afspraak voor deze kennismakingsbehandeling!

U krijgt een uitgebreide huidanalyse waarna wij een op uw huid afgestemde behandeling adviseren, uw vragen beantwoorden en een advies om uw huid thuis het beste te verzorgen.

 

Deze behandelingen is geschikt voor de jonge huid en voor personen tussen de 13 en 18 jaar.

De pubers leren hoe ze hun huid moeten verzorgen en de puistjes worden goed behandeld, inclusief een advies voor het beste verzorging voor deze huid thuis.

Tip: Herhaal deze behandeling 4 maal (1x per week) voor optimale resultaten.

 

Vlekjes, bultjes, een schrale rode huid en soms jeuk? Een gevoelige huid is dunner dan een normale huid, waardoor deze huid gevoeliger is voor invloeden van buitenaf. Veel voorkomende oorzaken van een overgevoelige huid zijn: Stress, Roken, Voeding, Hormonale disbalans, Medicijnen en/of Cosmetica die niet bij uw huid past.

Deze behandeling helpt om de huid te kalmeren, roodheid en eventuele jeuk te verminderen en zorgt voor betere weerstand.

Na deze behandeling kunnen we een zichtbaar gehydrateerde, frisse en zachte huid zien. Bovendien wordt de huid barrière versterkt.

Deze behandeling is inclusief epileren, dag make-up op aanvraag en advies voor de verzorging van uw huid om het effect van de behandeling vast te houden tot de volgende afspraak.

Deze behandeling is een krachtige behandeling voor een droge en vochtarme huid van elke leeftijd en voor zowel de man als de vrouw.

De huid word snel en langdurig hersteld, de vochtbalans wordt aangevuld en het collageen wordt hersteld.

Dankzij de combinatie van Microdermabrasie en de intensieve ampullen krijgt uw huid een direct zichtbare en voelbare boost.

Het resultaat is een zichtbaar ontspannen, gehydrateerde, frisse, stralende huid met een egale en gezonde teint. Bovendien wordt de huid barrière versterkt.

Deze behandeling is inclusief epileren en verven. Dag make-up op aanvraag en advies voor de verzorging van uw huid thuis om het effect van de behandeling vast te houden tot de volgende afspraak.

 

Een gecombineerde huid is het meest voorkomende huidtype. Het kan een combinatie zijn van vette, droge en/of  normale huiddelen. Deze verschillende zones hebben ook andere behoeften qua huidverzorging.

Acne bij volwassenen komt steeds vaker voor, maar er bestaan verschillende methoden om puistjes aan te pakken en een frisse, schone huid te bevorderen.
In de salon kunnen we op basis van een huidanalyse de juiste behandelingen en producten  selecteren om de huid in balans te brengen, inclusief een advies voor deze huid voor de dagelijkse verzorging thuis.
Deze behandeling kan gecombineerd  worden met lichttherapie voor nog snellere en nog mooiere resultaten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Hebt u last van van een rode, onrustige huid of vlammende gloed op uw wangen?Dan is deze behandeling  de oplossing.

Elke huid is anders. Ik ben opgeleid om verschillende huidtypen en huidcondities te herkennen om u het beste advies te geven, dus maak een afspraak voor een behandeling.

Deze behandeling is inclusief dag make-up en advies voor de verzorging van uw huid thuis om het effect van de behandeling vast te houden tot de volgende afspraak.

Thuisadvies:

Naast kalmerende producten, die ik in de salon kan adviseren, zijn ze paar belangrijke tips dat u zelf kunt doen:

1. Uitzoeken wat voor hem of haar triggers zijn die de huid activeren en de conditie van de huid verslechteren.

2. Sauna’s en andere warme oorden zo veel mogelijk vermijden.

3. Een goede milde huidverzorging is van belang. Bij Rosacea patiënten mag het vetgehalte niet te hoog zijn. Vraag gerust voor het beste advies om juiste huidverzorgingsproducten te kiezen.

4. Koude kompressen aanbrengen op de huid. Wat kan helpen is een masker. Vraag naar de mogelijkheden.

5. Alcohol vermijden. Alcohol activeert de doorbloeding en verslechtert de huidconditie. Scherpe specerijen vermijden, ook deze activeren de doorbloeding en verslechteren de huidconditie.

6. Warme dranken zoals thee en koffie niet al te heet drinken, maar een beetje af laten koelen.

7. Afspraak maken met de oogarts! Bij één derde van de patiënten slaat Rosacea op de ogen en veroorzaakt schade aan het gezichtsvermogen of zelfs blindheid!

8. Stressfactoren vermijden.

9. Een voedingspatroon aanhouden dat rijk is aan groente, fruit en volkorenproducten. Daarnaast fastfood en vetrijk voedsel zo veel mogelijk vermijden.

Deze speciale mannenbehandeling zorgt voor een gezonde, stralende en sterke huid. Bovendien zorgt deze behandeling ervoor dat u minder last heeft van ingegroeide baardhaartjes en/ of onzuiverheden.
Gun uzelf voor een knapper uiterlijk en een frisse look en geniet van deze behandeling en het resultaat.

Een complete behandeling voor de rijpere huid. Perfect voor de vermoeide, gestreste en zwaar belaste huid.

Na deze behandeling ziet u er weer uitgerust en fris en jeugdiger uit! De extra hand massage maakt de behandeling compleet!

Dankzij de combinatie van lichttherapie en de intensieve ampullen krijgt je huid een direct zichtbare en voelbare boost.

Deze behandeling is inclusief epileren en verven, dag make-up op aanvraag en thuis verzorgingsadvies.

 

De AHA treatment  (fruitzuren) is bedoeld voor het stimuleren van de celvernieuwing en de groei van jong en gezond weefsel.

AHA’s verwijderen dode huidcellen en verhelderen en zuiveren de huid. Peeling met AHA’s hebben een positieve werking op alle huidtypen. Deze behandeling is inclusief lichttherapie en massage, dag make-up op aanvraag en tips voor de optimale verzorging voor uw huid.

Deze behandeling kan als kuur gereserveerd worden.

Per behandeling € 87

Per 3 behandelingen als kuur € 250

De huid wordt geactiveerd, intens gehydrateerd en ontgift. De opname van antioxidanten zorgt voor een frisse kleur en een van gezondheid stralende huid! De huid is beschermt tegen vrije radicalen en de huidstructuur wordt verfijnd.

Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype! inclusive lichttherapie, massage, dag make-up op aanvraag en thuis verzorgingsadvies.

Per behandeling € 87

Per 3 behandelingen als kuur € 250

De caviar patch is ideaal voor de nazomer omdat het super kalmerend is en het de huid super hersteld na de zomer! Caviar staat bekend om het vochtherstellende vermogen en ondersteuning van de celfuncties.

Ook ideaal voor de zeer gevoelige en couperose huid.

De behandeling is inclusieve  lichttherapie, massage, dag make-up op aanvraag en thuis verzorgingsadvies.

Per behandeling € 87

Per 3 behandelingen als kuur € 250

Dit is een huid verbeterende behandeling. Ideaal voor de rokers huid, slecht doorbloede huid, de vale, matte huid, pigmentvlekken, de onzuivere huid; bij acne littekens en fijne  lijntjes/ rimpels. De kuur geeft nog mooiere resultaten!

 

Los per sessie € 62,

3 behandelingen € 165

Huidverbeterende behandeling met Derma Quest skin therapy.

Met behulp van de producten van Derma Quest kunnen we fruitzuur behandelingen uitvoeren voor  ieder huidtype. Hierbij worden dode huidcellen verwijderd met als resultaat een vernieuwde huid met minder rimpels een frissere kleur en een gladder huidoppervlak.

Bij deze methode hebt u geen herstel periode nodig.

De uitvoering van de Essentials DermaFacial behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze heeft zijn efficiëntie bewezen en zorgt voor het beste resultaat.

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een Essentials DermaPeel kuur te ondergaan.

Het assortiment Essentials DermaPeelings van DermaQuest is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en artsen  en behoort tot het topsegment.

Bij een Essenitals DermaPeeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de Essentials DermaPeeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze.

Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

 

Per behandeling  € 92.00

 

Bij micro needling wordt  zeer fijne naaldjes gebruikt om de huid licht te beschadigen. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

Geschikt voor: fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, littekens van andere aard bijvoorbeeld brandwonden, zonbeschadiging, pigmentstoornis, grove poriën, striemen / striae

Na zorg:

-Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid.

-Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 5 dagen na de behandeling. Voor camouflage is Lycogel de beste te gebruiken.

-Bezoek de eerste week na de behandeling geen sauna of zwembad.

 

This month special offer