Tel
0626868777

Blog

Beauty

Winter behandeling

Met deze speciale Winter behandeling van illuminate beauty kan wel wat extra verzorging gebruikt worden in de koude donkere dagen!

In de winter bevat de buitenlucht weinig vocht waardoor de bovenste huidlaag gemakkelijk kan uitdrogen. Ook van binnenuit krijgt de huid minder voeding omdat door de winterkou de bloedvaten samentrekken. Hierdoor ontstaat de droge huid. Veel mensen hebben hier last van en daardoor is in de winter de behoefte aan huidverzorging groter dan in de zomermaanden.

 

Voor deze maand is een speciale behandeling samengesteld en de inhoud is:

 

Verwelkomen met  warme kruidenthee ,reiniging met producten van Derma quest, peeling, onzuiverheden verwijderen,gezicht, nek en schouder massage, fruitzuur masker, ampul, lichttherapie* (tegen winter depressie en beter bloed circulatie),handmasker, hydraterend masker en verzorging en thuisadvies**.

*Het licht (her)-activeert de huidmoleculen, waardoor de aanmaak van collageen en elastine op krachtige en natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. De bloedcirculatie en zuurstofvoorziening in de huid neemt toe en het huidweefsel wordt effectief ontgift. Het resultaat, een jonge, gave en vitale huid met minder fijne lijntjes en rimpels.

** Behalve aangepaste producten nog paar tips:

  • Neem een keer per week een scrub en een masker
  • Drink, ook in de winter, veel water
  • Niet lang en warm douchen, maar wisseldouches nemen (ook al is het koud)
  • Badschuim kan de huid laten uitdrogen terwijl badolie of bodymilk gaan dit juist tegengaan.
  • Laat de huiskamer niet te warm worden. Zorg voor regelmatige ventilatie en een goede luchtvochtigheid.

 

Duur  90 min, € 60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *