Jouw Schoonheid, Onze Passie

WIJ ONTHULLEN DE STRALENDE SCHOONHEID DIE VAN BINNENUIT ELKE INDIVIDU SCHITTERT.

Uw schoonheid in vertrouwde handen

BESTE HUIDVERZORGING

Bij Illuminate Beauty geloven we dat schoonheid van binnenuit straalt. Wij zijn gepassioneerd om die unieke glans te onthullen in iedereen die onze salon bezoekt.
Ons ervaren team van gecertificeerde schoonheidsspecialisten staat voor kwaliteit en deskundigheid. Wij gebruiken alleen hoogwaardige producten en technieken met bewezen resultaat.

Gepersonaliseerde schoonheidsverzorging om uw natuurlijke glans te versterken

GEPERSONALISEERDE SCHOONHEID. VERHOOGDE RESULTATEN

Nog maar andere voorbeelden die we kunnen gebruiken

Ontgrendel uw natuurlijke schoonheid met onze persoonlijke ervaring.
Deskundige zorg voor uw unieke schoonheid.
Wij verhogen uw natuurlijke schoonheid.

Bezit je innerlijke glans

Onze behandelingen werken met de natuurlijke glans van uw huid, verbeteren de helderheid ervan en onthullen een gezonde, jeugdige uitstraling. Omarm je natuurlijke schoonheid, ervaar de kracht van vertrouwen die gepaard gaat met een stralende huid.

Behandelingen

 

Gezichts-behandelingen

 

Verwen uzelf met verjongende gezichtsbehandelingen die zijn ontworpen om uw huid te reinigen, te voeden en te revitaliseren, waardoor u een stralende en verfrissende teint krijgt.

 

Permanente make-up

 

Upgrade uw schoonheidsroutine met onze deskundige permanente make-updiensten. Van prachtige wenkbrauwen tot verleidelijke lippen, onze ervaren technici gebruiken precisietechnieken en hoogwaardige pigmenten voor langdurige, natuurlijke resultaten. Vaarwel dagelijkse make-uproutine, hallo moeiteloze, langdurige schoonheid!

 

Mannen gezichtsbehandeling

 

Deze unieke mannenbehandeling bevordert een gezonde, stralende huid en vermindert ingegroeide baardhaartjes en onzuiverheden.

 

Laser ontharen

 

Zeg vaarwel tegen het gedoe van scheren en harsen met onze geavanceerde laser ontharingsbehandelingen. Met behulp van geavanceerde technologie richten we ons met precisie op ongewenst haar, waardoor langdurige resultaten worden geleverd voor een gladde, haarvrije huid. Ervaar de vrijheid en het zelfvertrouwen dat gepaard gaat met het permanent verminderen van ongewenste haargroei.

FAQ

Een afspraak maken bij IlluminateBeauty is eenvoudig! U kunt ons salon rechtstreeks bellen op 06 – 2686 8777 of online boeken via onze website. Kies eenvoudig uw gewenste service, selecteer uw voorkeursdatum en -tijd, en u bent klaar!

Bij IlluminateBeauty bieden we een scala aan verwen- en schoonheidsbehandelingen om uw natuurlijke schoonheid te versterken en u te laten stralen. Onze diensten omvatten: - Gezichtsbehandelingen - Permanente make-up - Diverse behandelingen - Laser haar verwijdering Heeft u vragen over onze dienstverlening of heeft u advies nodig over welke behandeling het beste bij u past? Onze ervaren specialisten staan altijd voor u klaar.

Bij IlluminateBeauty staat ons ervaren personeel klaar om u te helpen de perfecte behandeling voor uw huidbehoeften te vinden. Tijdens uw consultatie zullen onze deskundige schoonheidsspecialisten uw unieke zorgen en voorkeuren beoordelen en gepersonaliseerde oplossingen aanbevelen die op u zijn afgestemd.

Ja absoluut! Bij IlluminateBeauty waarderen we de gezondheid en het welzijn van onze klanten en onze harige vrienden. Wij gebruiken alleen hoogwaardige, diervriendelijke producten die veilig en zacht zijn voor uw huid. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en ethiek van de producten die we gebruiken.

Heb je nog vragen?

Wat onze klanten zeggen

GEDIVERSIFIEERDE KLANTEN

 

Ik gun iedereen een schoonheidssalon als Illuminate Beauty : Een bijzonder prettige, hygiënische salon, een heel aardige gastvrouw. Mandana is vooral een goede schoonheidsspecialiste, die weet waarover ze het heeft en wat ze doet. Mijn huid en ik zijn er bijzonder blij mee. De afgelopen keer had ik hoofd- en nekpijn, heb dat ook gezegd, en dan besteedt Mandana meteen wat meer aandacht aan de nek tijdens het masseren.

 

MHG -

 

Vandaag was mijne eerste keer bij illuminate beauty, en zal ook niet mijn laatste keer zijn. Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen en de sfeer was super relaxt. Mandana is een geweldige lieve vrouw met super veel kennis en geeft top advies vanuit haar zelf maar ook op mijn vragen. Bedankt Mandana!!

 

SENORA - 

 

In 1 woord geweldig.
Kom al heel wat jaren bij Mandana van Illumate beauty. In 1 woord geweldig. Elke afspraak is weer genieten. Mandana is gastvrij en geeft professionele behandeling met goede deskundige adviezen en resultaten. Een bezoek aan Illumate beauty is voor mij het ultieme verwen moment!

 

MAJO -